Om B logic

Troværdig kommunikation, som giver kunder lyst at samarbejde med dig eller købe dine produkter, handler grundlæggende om at etablere tillid. Det er mit udgangspunkt, uanset om jeg skal hjælpe dig med at skrive tekster til landingpages, forfatte nyhedsbreve, skrive blogindlæg eller lave en ny hjemmeside, der kommunikerer dine budskaber klart og tydeligt.

Altså: med hvilken kommunikation, når du bedst dine kunder, så de tror på dig, dit produkt – din virksomhed, dit brand? Og hvordan skabes der en naturlig sammenhæng mellem det, du kommunikerer og det, jeg som kunde rent faktisk oplever, når jeg er i kontakt med din virksomhed?

Jeg har hjulpet virksomheder med kommunikation og markedsføringsopgaver gennem 19 år. Hovedparten af de virksomheder, jeg samarbejder med, er faste kunder, som jeg løbende hjælper med deres kommunikationsopgaver. Fordelene ved tætte og langvarige relationer er gensidige: Der skal ikke sættes så mange ord og forklaringer på, når en opgave skal sendes videre min vej.

Birgitte Schjødte, tekstforfatter i Nordjylland